نوشیدن شیر می تواند علائم التهاب را بدتر کند


برای چندین دهه، بیماران مبتلا به مولتیپل اسکلروزیس یا آمبولی ریه افزایش علائم خود را با مصرف لبنیات گزارش کرده اند. اکنون محققان دانشگاه بن و ارلانگن-نورنبرگ دریافته‌اند که پروتئین‌های خاصی در شیر گاو می‌توانند سلول‌های ایمنی را تحریک کرده، به اعصاب آسیب بزنند و باعث التهاب شوند.

اولین قدم در این مطالعه تعیین علت اصلی علائم کولیت در شیر بود. در مطالعه ای روی موش ها، محققان دریافتند که “مورد(کازئین) باعث ایجاد چنین حساسیت هایی می شود. آنها گمان می کنند که کازئین باعث می شود که سیستم ایمنی به سلول های سالم مغز واکنش نادرست نشان دهد. از سوی دیگر، کازئین ممکن است به عنوان یک آنتی ژن عمل کند که سلول های ایمنی را به سلول های سالم می کشد.

آنها کازئین را با مولکول های مختلف تولید می کنند میلین در بدن نسبتاً ضروری است. میلین ماده ای است که در انتهای عصبی بدن برای برقراری ارتباط با آنها تشکیل می شود. معلوم شد که پروتئینی به نام “(MAG) مشابه کازئین عمل می کند و آنتی بادی های بدن نیز به پروتئین مگ حساس هستند.

اتصال آنتی بادی کازئین (قرمز) به پروتئین مگ (سبز) در مغز

چه کسانی در معرض خطر این علائم هستند؟

با این حال، محققان خاطرنشان کردند که این علائم در افرادی رخ می دهد که قبلاً به محصولات لبنی حساسیت دارند. این تیم در حال حاضر در حال آزمایش برای بیماران مبتلا به اماس برای کشف حساسیت کازئین آنها تلاش کنید. بیماران می توانند آزمایش شوند تا ببینند آیا آنتی بادی های لازم برای واکنش به این ماده را دارند یا خیر، و در نهایت باید از مصرف شیر، ماست و پنیر خودداری کنند.

با این حال، مطالعات نشان می دهد افرادی که مقادیر زیادی شیر گاو مصرف می کنند، بیشتر در معرض التهاب و افزایش حساسیت هستند. با این حال، آنها بیشتر به کازئین حساسیت دارند که منجر به تولید آنتی بادی می شود. سلول های مغز درد دارد و باعث التهاب می شود.

البته برای تایید این نظریه و مطالعه بیشتر نیاز به مطالعه بیشتر است. اما تیم اشاره کرد که تنها حساسیت به مورد این بیماری باعث التهاب نمی شود و عوامل مهم تری در پاتوژنز نقش دارند.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم