ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی قطعه ای از تیتانیوم، وانادیم و آلیاژ آلومینیوم هستند. این آلیاژ تیتانیوم درجه 5 نام دارد. ترکیب تیتانیوم درجه 5 90% تیتانیوم، 6% آلومینیوم و 4% وانادیم است. این آلیاژ علاوه بر استحکام بالا، نیروهای جانبی و فشارهای عمودی نیز با بدن سازگاری بالایی دارد. آلیاژ ایمپلنت کمترین واکنش های نامطلوب را برای بدن ایجاد می کند. برای ایمپلنت دندان اگر به نوع آلیاژ استفاده شده دقت کنید نتیجه بسیار متفاوت و بهتر خواهد بود. البته اخیرا نوع جدیدی از ایمپلنت توسط تعداد محدودی از تولیدکنندگان ایمپلنت به بازار عرضه شده است که زیرکونیا است.

حتی برای ساخت ایمپلنت از آلیاژ زیرکونیا و تیتانیوم استفاده شده است. علم و تخصص ایمپلنت ایمپلنت دندانی هر چه که باشد، به خودی خود ارزشی ندارد. این هنر و علم یک متخصص ایمپلنت است که با قرار دادن صحیح، دقیق و علمی در موقعیت مناسب به عنوان جایگزینی برای دندان از دست رفته در دهان، ارزش افزوده ایجاد می کند.

این ایمپلنت نقش ریشه از دست رفته دندان را ایفا می کند که پس از استئواینتگراسیون یا همجوشی با استخوان فک انسان، امکان اتصال لوازم پروتز به آن وجود دارد. یک دندان روکش زیرکونیایی یکپارچه توسط دستگاه CADCAM، صاحب دندان می تواند قوی تر، زیباتر و مادام العمر باشد. مزایای ایمپلنت های دندانی را می توان درمان های مادام العمر دندان در نظر گرفت. – چون از آلیاژ تیتانیوم ساخته شده است، هرگز پوسیده نمی شود – در صورت استفاده از انواع مرغوب، استحکام بیشتری نسبت به دندان ها دارند. ایمپلنت معنی ندارد و دندان درد هم ندارد.

درمان ایمپلنت یکی از کوتاه ترین و کم دردترین درمان های دندانپزشکی است (اگر با تکنیک پانچ پیشرفته کار کند) – شما فقط یک بار برای ایمپلنت دندان پرداخت می کنید. اما برای دندان ها هزینه پرکردن و عصب کشی دندان و روکش و … به صورت اقساطی پرداخت می شود. در دراز مدت، ایمپلنت های دندانی ارزان تر و مقرون به صرفه تر هستند. معایب به طور کلی در درمان ایمپلنت دندان هیچ نقصی وجود ندارد. اگر ایمپلنت توسط متخصص ایمپلنت گذاشته شده باشد. با استفاده از برند باکیفیت و تجهیزات پیشرفته و لابراتوار دندانپزشکی حرفه ای و مجرب نتیجه را تضمین کنید. این درمان ایمپلنت تمام مزایا را دارد. در صورت انجام توسط پزشک غیر متخصص و کم تجربه و تجهیزات اولیه و عدم رعایت اصول استریلیزاسیون و برندهای نامرغوب. می تواند تجربه تلخ این درمان را برای همیشه در ذهن فرد حفظ کند.

 این درمان برای چه کسانی قابل انجام است؟

حدود نود و نه درصد از افرادی که دندان خود را از دست داده اند یا تا به حال از دست داده اند می توانند از ایمپلنت دندان برای جایگزینی آن استفاده کنند. ایمپلنت های دندانی نود و شش درصد را تشکیل می دهند که نود و هشت درصد آن موثرترین درمان دندانی است. در این بین افرادی که شرایط خاصی دارند نیز می توانند از درمان ایمپلنت استفاده کنند. اما در این افراد میزان موفقیت از نود و شش درصد به نود یا هشتاد و پنج درصد می رسد. ایمپلنت درمان در صورت عدم رعایت (1) شکست میخورد.

موارد احتیاط: افراد مبتلا به دیابت یا دیابت کنترل نشده باید ابتدا با پزشک مشورت کنند. قند خون خود را کنترل کنید و آن را به زیر صد و پنجاه برسانید، سپس این درمان را شروع کنید. – افراد سیگاری با ایمپلنت دندان مشکلی ندارند. با جرم گیری مناسب و کامل قبل از زایمان و هر شش ماه یکبار می توانند از ایمپلنت استفاده کنند. – کسانی که از داروهای بیس فسفونات برای پوکی استخوان استفاده می کنند. با تغییر داروی خود به خانواده دیگری می توانند پس از شش ماه ایمپلنت انجام دهند. کسانی که تحت رادیوتراپی یا شیمی درمانی قرار گرفته اند تا شش ماه نمی توانند ایمپلنت انجام دهند.

به طور کلی، بسیاری از چیزهایی که زمانی در گذشته کاشته می شدند، با افزایش دانش و تجربه تغییر کرده اند. دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که امکان کاشت ایمپلنت برای آنها وجود دارد و این انسداد غیرضروری بوده است. عوارض ایمپلنت دندان به طور کلی درمان ایمپلنت دندان در صورت انجام صحیح و علمی و با آگاهی و آگاهی کافی از آناتومی و موقعیت استخوان فک هیچ عارضه ای در پی نخواهد داشت. در روش ایمپلنت بدون درمان، عوارض درمان بسیار زیاد است.

در کلینیک پزشکی  آرمانی ، دکتر بزرگ از روش جدید پانچ برای قرار دادن نود و پنج درصد بیماران برای نزدیک به پانزده سال استفاده کرده است. با استفاده از این روش، فرد پس از کاشت ایمپلنت دندانی خود هیچ گونه درد، ناراحتی یا عوارضی مانند خونریزی، کبودی و تورم را تجربه نخواهد کرد. کاشت دندان بدون جراحی این روش درمانی را به آسان ترین درمان دندانی تبدیل کرده است.

Charlie Ray

نرد سفر. علاقه مند به موسیقی. بشارت دهنده توییتر. متعصب بیکن کاوشگر Wannabe. دانشجو. گیک وب دوستانه. تمرین کننده آبجو آماتور. ارتباط دهنده.

پاربرگ سایت

تماس با ما